sqen

Si të vini këtu

Distancat me qytetet kryesore dhe koha e udhëtimit

Lezha– 35 km, 30 min.
Kruja– 82 km, 1 h 30 min.
Tirana– 95 km, 1h 40 min.
Durrësi– 1105 km, 1 h 50 min.
Vlora– 223 km, 3 h.
Berati 192 km, 2 h 30 min.
Pogradeci 228 km, 3 h 30 min.
Korça, 267 km, 4 h 15 min.
Gjirokastra 295 km, 4 h.
Saranda 350 km, 5 h 40 min.

Me makinë   

Shkodra ka tre pika kufitare me Malin e Zi:
Hani i Hotit/Bozhaj – Shkodër: 38 km;
Muriqan/Sukobin – Shkodër: 16 km;
Vermosh/Guci- Shkodër: 100 km
Nga Kosova: Morinë- Shkodër: 166 km;
Nga Maqedonia e Veriut: Qafë Thanë- Shkodra është 198 km
Nga Greqia: Kakavijë- Shkodër 327 km.

Me avion

Aeroporti Ndërkombëtar “Golubovci” (Podgoricë-MMali i Zi) – 60 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza (Tirana-Albania) – 82 km.
Aeroporti Ndërkombëtar Tivat (Mali i Zi) – 110 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Cilipi” (Dubrovnik-Kroaci) – 160 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” (Prishtinë- Kosovë)-250 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Alexandri i Madh” (Shkup – Macedonia e Veriut) – 316 km.

Me anije

Porti i Tivarit (Mali i Zi)- 49 km
Porti i Shëngjinit- 45 km
Porti i Durrësit- 107 km
Porti i Vlorës- 225 km
Porti i Sarandës- 357 km