sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Si të vini këtu

Distancat me qytetet kryesore dhe koha e udhëtimit

Lezha– 35 km, 30 min.
Kruja– 82 km, 1 h 30 min.
Tirana– 95 km, 1h 40 min.
Durrësi– 1105 km, 1 h 50 min.
Vlora– 223 km, 3 h.
Berati 192 km, 2 h 30 min.
Pogradeci 228 km, 3 h 30 min.
Korça, 267 km, 4 h 15 min.
Gjirokastra 295 km, 4 h.
Saranda 350 km, 5 h 40 min.

Me makinë   

Shkodra ka tre pika kufitare me Malin e Zi:
Hani i Hotit/Bozhaj – Shkodër: 38 km;
Muriqan/Sukobin – Shkodër: 16 km;
Vermosh/Guci- Shkodër: 100 km
Nga Kosova: Morinë- Shkodër: 166 km;
Nga Maqedonia e Veriut: Qafë Thanë- Shkodra është 198 km
Nga Greqia: Kakavijë- Shkodër 327 km.

Me avion

Aeroporti Ndërkombëtar “Golubovci” (Podgoricë-MMali i Zi) – 60 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza (Tirana-Albania) – 82 km.
Aeroporti Ndërkombëtar Tivat (Mali i Zi) – 110 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Cilipi” (Dubrovnik-Kroaci) – 160 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” (Prishtinë- Kosovë)-250 km.
Aeroporti Ndërkombëtar “Alexandri i Madh” (Shkup – Macedonia e Veriut) – 316 km.

Me anije

Porti i Tivarit (Mali i Zi)- 49 km
Porti i Shëngjinit- 45 km
Porti i Durrësit- 107 km
Porti i Vlorës- 225 km
Porti i Sarandës- 357 km