sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
sqen

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Ku ndodhet

Bashkia e Shkodrës është qendër e rajonit me të njëjtin emër, me një sipërfaqe prej 872.71 km katror. Kufizohet me bashkinë Malesi e Madhe në veri, bashkinë Tropojë në lindje, bashkinë Vau i Dejës dhe Lezhës në jug dhe Detin Adriatik dhe Malin e Zi në Perëndim. Bashkia e Shkodrës, shtrihet nga Alpet Shqiptare deri në Detin Adriatik. Përbëhet nga 11 njësi administrative dhe 93 fshatra. Qyteti i Shkodrës, shtrihet afër Liqenit të Shkodrës, lumit Buna dhe Drinit përkatësisht liqeni më i madh në Ballkan, lumi më i madh në Shqipëri për sa i prurjeve dhe lumit më të gjatë. Kir është një lumë tjetër i rëndësishëm, që rrjedh në lindje të qytetit. Të tre lumenjtë bashkohen në rrëzë të kalasë së Rozafës duke krijuar një pamje spektakolare nga kodra e Kalasë Rozafa. Për pjesën më të madhe të rrjedhës së saj, Buna formon një kufi natyror midis Shqipërisë dhe Malit të Zi. Shkodra dhe ultësira e saj janë të rrethuara nga një numër malesh: Majat më të larta janë Jezerca (2 694 m), Cukali (1 722m), Maranaj (1 576m), pjesë e Alpeve Shqiptare. Deti Adriatik shtrihet 30 km në perëndim të qendrës së Shkodrës ku mund të gjeni plazhe të Velipojës, 8 km i gjatë dhe Rrjolli 6 km.